Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
RH Commodities
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Plasa bordurata dreapta verde premium
105 lei
Brand
1630x2500
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Panou bordurat zincat drept 2D verde Premium 2030x2500, ochi 200x50, grosime 5.0/4.0 este un panou bordurat fabricat din sarma zincata si vopsit in camp electrostatic cu vopsea polimer, super rigid cu firele verticale avand o grasime de 5 si cu firele orizontale dispuse pe ambele parti avand grosimea de 4mm. Ochiurile panoului au o dimensiune de 200mm pe verticala X 50mm pe orizontala.

Acest tip de panou mai este cunoscut si ca panoul 2D. Avand un design modern, acesta se foloseste la imprejmuirea curtilor rezidentiale, terenurilor, gradinelor, parcarilor, parcurilor cat si altor obiective ce necesita imprejmuire (terenuri de tenis, terenuri de fotbal, benzinarii sau alte zone de agrement. Prin grosimea materialelor folosite acest panou ofera rigiditatea si siguranta de care aveti nevoie.

In completarea panoului tot pe site-ul nostru puteti gasi sistemul complet de imprejmuire care contine pe langa panou stalpii aferenti cu diferite inaltimi https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/garduri-si-imprejmuiri/stalpi-gard, clemele de prindere ale panoului de stalp (Link) si capacele de plastic pentru stalpi (link). De asemenea tot in site puteti gasi mai multe dimensiuni de panouri zincate sau vopsite.
Din Gura in Gura